A Suli Saliról

AKG-s fiatal újságírók blogja, tele érdekes cikkekkel. Nézz körül bátran!

 

Archívum

2013. 05. 02.

Vasember visszatér

Idén áprilisban jelent meg a Vasember harmadik része.  Mindenki várta már, hiszen mint a trilógia záró részénél, nagy durranásra számítottak. Nem is okozott csalódást.

Bár az előzetesből egy tipikusan mai, sötét filmre számíthattunk, végül egy akcióval és humorral teli záró részt kaptunk.  Ennek, és persze a történet és a szereplők zsenialitásának köszönhetően rengeteg pozitív visszhangot kapott.

Iron-Man-3.jpg

A történet szerint Tony Starknak, a milliomos playboynak, vagyis Vasembernek új ellensége akad, aki nem ismer lehetetlent. Mint mindig, most is a világ segítségére siet, és felveszi vele a harcot, bár közben érik veszteségek. Csak az eszére és ösztöneire hallgathat, miközben igyekszik nem csak a világot, hanem szeretteit is megmenteni.

Nem tudhattuk, mit várhatunk az új rendezőtől, Shane Blacktől, de nem okozott csalódást. Ő végre megadta azt, amire a rajongók vártak: rájött, hogy nincs szükség másra, mint Tony Starkra, hiszen nézzük csak, ki is ő valójában: egy vasruhába öltözött milliomos, aki úgy viselkedik, mint egy nagyra nőtt gyerek.

Az első napokban alig lehetett bejutni egy-egy Vasember vetítésre, hiszen mindenki kíváncsi volt rá, hogy milyen a lezáró rész. Óriásit robbant, és sokak szerint ez a legjobb a trilógia részei közül. Ám sajnálkozhatunk is, hiszen ezzel el kell búcsúznunk Tonytól. Bár még láthatjuk a mozivásznon a bosszúállókban, akkor nem ő lesz a főszerepben.

Barát Anett

komment


süti beállítások módosítása